За нас

накратко за нас

pic_1

ФИРМА "УНАКС" е частна компания специализирана в областта на изграждане на компютърни мрежи и доставка на интернет.

Фирмата решава специфични изисквания на партньорите си, свързани с доставки на офис оборудване, компютърна и комуникационна техника, мрежови решения за Интернет, сървъри и операционни състеми, и цялостни решения за защита на информацията. Хардуерът и софтуерът, които фирмата използва е насочен към създаване на Интернет базирани системи с непрекъснат достъп до информация, които правят нейния обмен по-ефективен и надежден, спестявайки средства, и предоставящи по-висока продуктивност и надеждност.Фирмата доставя оборудване от водещи световни марки, изгражда локални мрежи, виртуални и облачни инфраструктури, чрез най-нови технически и софтуерни решения, комутатори и оптични технологии. Решенията, които фирмата изгражда са конкурентноспособни и стоят в основата на бизнеса на много фирми.

повече

нашите
цели

  • 1 ОПТИЧНИ  МРЕЖИ              
    Изграждаме собственна оптична инфраструктура на територията на гр.Бургас и гр.Поморие.
  • ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
    Внедряваме най-новите технологии за доставка на цифрова телевизия чрез оптични мрежи.
  • ОБЛАЧНИ УСЛУГИ           
    Предоставяне  на облачни услуги на клиентите на фирмата.

нашата
визия

Визията на фирмата е непрекъснато да задоволява потребностите и очакванията на клиентите за доставка на качественни услуги в областта на телекомуникациите.

стратегии за разтеж

Фирмата залага на непрекъснато задоволяване на потребностите и очакванията на клиентите за доставка на качественни услуги в областта на телекомуникациите.

стратегии за обновление

Обновяването на оборудването на фирмата е основен ангажимент и предпоставка за доставката на нови и качествени услуги.