WEB ДИЗАЙН

Фирма УНАКС изработва Уеб-страници от 1996 г. Ние работим проекти по поръчка, но за разлика от големите компании в този бизнес, обръщаме много голямо внимание на детайлите и на личния контакт с клиентите, за които правим лични и фирмени уеб сайтове, реклама и оптимизация. Дейността ни включва уеб дизайн и изработка на сайтове, проектиране, flash анимация, презентации, мултимедия, фирмена идентичност, изработка на лога, банери , поддръжка на сайтове, разработване на страници в социалните мрежи. Отличават ни специалното внимание към работата с клиентите, коректноста и бързината.

Ние ще разработим Вашият интернет сайт и ще направим неговата оптимизация.

Изработването на вашият интернет сайт преминава през няколко етапа.Първата стъпка е уточняване типа на страницата-статична или динамична т.е. дали искате информацията да е постоянна или желаете да публикувате и да променяте сами съдържанието.След това се уточняват дизайна, цветовите схеми и структурата на сайта.След така уточнените параметри ние ще изработим сайта и ще го публикуваме.При желание може да направим оптимизация за да се популяризира в мрежата.

Можем да Ви предложим да използвате готов темлейт, което ще ускори много разработката на интернет сайта който желаете.Предимствата на готовите темплейти са неуспорими.Те предлагат ниска цена и много добри възможности за изработка на интернет магазини, фирмени сайтове и др.