КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА И УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА СЪРВЪРИ И КОМПЮТРИ

Сервизът на фирма УНАКС е  специализиран за ремонт на стационарни и преносими компютри, сървъри и периферни устройства за територията на гр.Бургас, гр.Поморие и областта. Предлаганите компютърно-ремонтни услуги обхващат широка гама от компютри и лаптопи Apple, Asus, Acer, Toshiba, HP, Fujitsu-Siemens, Samsung, Sony, Lenovo, IBM, LG, BenQ, Hyundai, Dell, Pacard Bell, COMPAQ etc. Освен стандартните компютърно-ремонтни услуги ние можем да обслужим Вашия лаптоп и друг тип компютър за да възстановим тяхната работа или да подобрим характеристиките им. Екипът ни е висококвалифициран и тясно специализиран за ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, сървъри, монитори и периферия,  като за това поддържаме богат набор от части и компоненти. Можем да направим профилактика, която да подобри работата на компютъра Ви и производителността му, като направим подмяна на основни или допълнителни компоненти като видео карта, дънни платки, захранване, оптични устройства (cd, dvd), мрежови карти (LAN) и др. модули. За корпоративни клиенти и фирми, които имат нужда от периодично обслужване, поддръжка и ремонт на компютрите в офиса, предлагаме абонамент, в който се включва всичко необходимо.

Ние сме фирма, наложила се на пазара през последните 25 години, като за този период сме доказвали многократно високото ниво на качество в работата ни. Имаме специалисти, които са готови да приемат Вашата техника от понеделник до събота, да ви консултират и да предложат правилното решение на проблема Ви. Няма компютърна техника, за която да не сме готови да предложим варианти за ремонт. Гарантираме наистина качествени услуги на високо ниво!

Защо да изберете нашия сервиз.

Имаме доказан оптит от 25 години в областта на компютърната техника и работим така, че да останете доволни. Ние сме една от малкото фирми, които предлагат професионални сервизни услуги за компютри и лаптопи – може да се доверите на дългогодишния ни опит. Предлагаме конкурентни цени, кратки срокове, коректно обслужване и сме символ на гаранция за качество!

С какво се различаваме?

Клиентите за нас са на първо място. Ако имате проблем с компютъра, нашите специалисти ще го разрешат. Ако имате нужда от спешен ремонт на лаптопа - ние ще се справим независимо от сложността му. Стараем се да сме полезни в максимално съкратени срокове и разполагаме с богата гама резервни части за компютри и лаптопи, което ни позволява да решаваме проблемите Ви бързо и качественно.

Доверете се на нашия екип – Ние Ви гарантираме комплексни качествени услуги!

С какво се занимаваме?

1. Сервиза на фирмата се занимава с поддръжка и ремонт на всички марки и модели компютри, лаптопи, сървъри, монитори и периферни устрийства, като това са само част от предлаганите от нас услуги. Извършваме цялостен ремонт на всички марки и модели техника. Ако имате проблем с бавно работещ компютър, който непрекъснато забива, или имате проблем с програмите или приложенията – донесете го в нашия сервиз, където екипът ни от професионалисти е винаги готов да Ви помогне.

2. Не предлагаме услугата „ремонт по домовете“, защото няма как да пренесем в дома Ви нито професионалната ни сервизна апаратура, нито може предварително да знаем какви ще са нужните за ремонта части. Сериозни ремонти в домашни условия не могат да бъдат на високо професионално ниво.

3. Услугата „ремонт по домовете“, извъшваме само за диагностика и инсталация на операционни системи и драйвери.

4. Клиентите за нас са на първо място. Имате проблем с компютъра – обадете ни се! Имате нужда от спешен ремонт на лаптопа – нашите специалисти извършват поправка на компютри с всякаква сложност. Стараем се да сме полезни в максимално съкратени срокове и разполагаме с богата гама резервни части за компютри и лаптопи, което ни позволява да решаваме проблемите Ви бързо.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.